Atrium Rossini (max. 25 pers.)

Centraal gelegen in het gebouw bevindt zich het atrium. Deze sfeervolle ‘groene’ ruimte met glasdak en dankzij de vloer in Romeins mozaïek (bianco sardo) een Italiaanse uitstraling is uitermate geschikt voor informele ontvangsten en presentaties. Het atrium is standaard voorzien van zitjes en stoelen naar Italiaans design. Afhankelijk van de stoelopstelling geschikt voor de 20-35 […]

Kantoor Desdemona (max. 3 pers.)

Keurige kantoorruimte, volledig gestoffeerd en gemeubileerd op de 1ste verdieping. Deze ruimte heeft 3 bureaus met bureaustoelen en is voorzien van beeldschermen, printer en alle benodigde aansluitingen. Faciliteiten: centrale receptie, lift, pantry, parkeermogelijkheden, gratis gebruik van centrale lunch ruimte, koffie/thee-voorziening, flip-over en/of whiteboard, WiFi en lunchmogelijkheid.

Kantoor Cantata (max. 8 pers.)

Keurige kantoorruimte voorzien van airco , volledig gestoffeerd en gemeubileerd op de 1ste verdieping. Deze ruimte heeft 8 bureaus met bureaustoelen en voorzien van beeldschermen, printer en alle benodigde aansluitingen, alsmede een vergadertafel met 4 stoelen en 4 ordnerkasten. Faciliteiten: centrale receptie, lift, airconditioning, pantry, gratis parkeermogelijkheden, gratis gebruik van centrale lunchruimte en ontvangstruimte, koffie/thee-voorziening, […]

Kantoor Ramiro (max. 2 pers.)

Luxueus ingericht kantoor en/of spreekkamer met airco voorzien van een bureau met beeldscherm en alle benodigde aansluitingen. Tevens een vergadertafel voor 4 personen. De ruimte is volledig gestoffeerd en gemeubileerd en gesitueerd op 1 ste verdieping. Faciliteiten: centrale receptie, lift, airconditioning, pantry, gratis parkeermogelijkheden, gratis gebruik van centrale lunchruimte en ontvangstruimte, koffie/thee-voorziening, flip-over , beamer, […]

Kantoor Doralici (max. 2 pers.)

Keurig kantoor op de 1ste verdieping volledig gestoffeerd en gemeubileerd met 2 werkplekken en een vergadertafel met 4 stoelen. Alle bureaus zijn voorzien van beeldschermen alsmede alle benodigde aansluitingen. Faciliteiten: centrale receptie, lift, pantry, parkeermogelijkheden, gratis gebruik van centrale lunch ruimte en wachtruimte, koffie/thee-voorziening, flipover en/of whiteboard, beamer, kopieermachine, printer, scanner, WiFi, lunchmogelijkheid.

Kantoor Isabella (max. 2 pers.)

Stijlvolle kantoorruimte op de begane grond met 2 werkplekken en een vergadertafel voor 4 personen. Volledig gestoffeerd en gemeubileerd. Beide bureaus zijn voorzien van beeldscherm en de ruimte heeft alle benodigde aansluitingen. Faciliteiten: centrale receptie, pantry, koffie/thee-voorziening, flip-over , beamer, kopieermachine, printer, scanner, WiFi, lunchmogelijkheid.

Kantoor Almaviva (max. 6 pers.)

Keurige kantoorruimte op de begane grond met 5 werkplekken en een vergadertafel voor 6 personen. Volledig gestoffeerd en gemeubileerd, voorzien van beeldschermen, printer en alle benodigde aansluitingen. Faciliteiten: centrale receptie, lift, pantry, parkeermogelijkheden, koffie/thee-voorziening, flip-over, beamer, kopieermachine, printer, scanner, WiFi en lunchmogelijkheid.

Vergaderruimte Figaro (max. 20 pers.)

Deze ruimte op de begane grond is volledig uitgerust voor grotere bijeenkomsten. Stijlvol ingericht met een flexibel ameublement voor max. 30 personen. De tafels kunnen als blok- of als klasopstelling geplaatst worden. Alle faciliteiten voor aansluiting van beamer met projectiescherm – LCD TV. Een lunchmogelijkheid.