standard-title Over Flexcenter Rossini

Over Flexcenter Rossini

Representatief

Flexcenter Rossini biedt u een werk- en/of vergaderomgeving waar u zelf, uw medewerkers en uw klanten graag zullen vertoeven. Het pand is prettig royaal van opzet en een gedistingeerd opvallende verschijning in haar omgeving. Bij binnenkomst geeft ze haar karakter verder prijs: ze gaat voor het beste, tot in elk detail, zodat de mensen die ze ontvangt, zich omringd weten door alle faciliteiten om zich optimaal te kunnen ontplooien.

Flexibel

In Flexcenter Rossini kunt u terecht als u voor een dag een individuele werkplek nodig heeft. Maar ook als u drie maanden vier kantoorkamers zoekt voor in totaal bijvoorbeeld 25 mensen. Of een dag wilt vergaderen. Als het pand over haar twee verdiepingen ‘gevuld’ is, zijn er ongeveer 45 mensen aanwezig. Die hoeven niets anders mee te nemen dan hun laptop; al het overige is aanwezig.

Professioneel

Flexcenter Rossini is hoogwaardig ingericht met stijlvol kantoormeubilair waarop toetsenbord en scherm wachten om in gebruik te worden genomen. (Kleuren)printers, scanner en fax staan klaar. Telefoon wordt meteen zo geregeld dat als u afwezig bent, u een mailoverzicht ontvangt met eventuele bellers. Er zijn brandwerende kasten om uw tastbare materialen in op te bergen en op de server krijgt u uw eigen beveiligde segment toegewezen voor opslag van digitale informatie. Er zijn diverse vergaderruimtes die bij het huren van werkplekken vrij ter beschikking staan. De grote vergaderruimte is op afroep te huur en beschikt uiteraard over zaken zoals beamer, groot scherm, katheder met microfoon.

Compleet

Aan alles is gedacht om uw verblijf, en dat van uw medewerkers of gasten, zo aangenaam mogelijk te maken. Tijdens de normale kantoortijden die binnen Flexcenter Rossini gelden, is er een receptioniste aanwezig die de honneurs waarneemt. Op diverse plaatsen in het gebouw kan koffie en thee worden gepakt. Indien tijdig aangegeven, wordt de lunch geregeld, waarvoor desgewenst gezellig bijeen kan worden gekomen op het plein in het hart van het pand. Maar ook de verdere technische omgevingsfactoren zijn goed ingevuld. Er zijn zonneschermen en airconditioning, u krijgt voor de periode van huur een unieke toegangssleutel, de beveiliging is overall zonder meer goed geregeld, de schoonmaak wordt verzorgd … niets is aan het toeval overgelaten.

Zorgeloos

Wilt u het goed voor elkaar hebben, prettig kunnen werken, maar vooralsnog niet hoeven investeren? Dan is Flexcenter Rossini voor u de geknipte locatie om naar uit te wijken. Voor korte of langere tijd, aaneengesloten of op afroep. Alleen, of met meer mensen. U betaalt per dag, week of maand voor de werkplekken die u huurt; meer verplichtingen van uw zijde zijn er niet. Kom snel een kijkje nemen: u wist echt niet dat dit in Oss te vinden is!